Ski & Snowboard School

CINE SUNTEM:

Suntem o echipă tânără, dornică de aventură și plină de răbdare! Dorim să vă dezvăluim şi vouă din tainele noastre ‘extreme’ şi să vă facem să le iubiţi cel puţin la fel de mult ca şi noi. Ne-au plăcut dintotdeauna lucrurile palpitante, adrenalina şi fericirea pe care o emanăm imediat după ce ajungem la mal cu placa de surf sau cu snowboard-ul la baza pârtiei. Aventurile au ajuns să facă parte din vieţile noastre şi cu ea să ne alimentăm buna dispoziţie. Deci… enjoy the ride with us!

Desfășurăm tabere de iarnă din anul 2013, atât la noi în țară, cât și prin Europa. În Franța ne simțim ca și acasă. Revenim cu drag din anul 2010.

În cadrul evenimentului WILD RIDE, organizat de prietenii și colegii noștri de la REVOLUTION KIDS, noi, echipa ENJOY THE RIDE în colaborare cu alți instructori de ski și snowboard, avem plăcerea de a vă învăța tainele alunecării pe zăpadă.

Pentru noi nu contează dacă ești începător, de nivel mediu sau avansat, instructorii noștri îți vor sta alături până când atingeți nivelul dorit și chiar mai mult. 

PACHETE DE SKI & SNOWBOARD:

ADULȚI

COPII

FREESTYLE/FREERIDE

* În cazul în care grupul va fi format doar din 2 persoane, tarifele se vor modifica!!

 

Inscrie-te!

* Campuri obligatorii

Parteneri

Esti pregatit de urmatoarea aventura?

Ia-ţi apropiaţii şi veniţi în cele mai cool aventuri, organizate de o echipă dedicată!

Contact    hello@enjoytheride.ro


    +40-748 527 676