Surf Camp Portugal

Perioade vacanțe 2020:


Pret pachet:
560 euro*

*Pentru rezervare, este nevoie de completarea formularului de înscriere și de achitarea unui avans de 250 euro până la data de 15 august.

Pachetul include:

Pachetul NU include:

Pachetul de 530 euro include:
Cazarea – pe durata a 7 nopți in regiunea Algarve din sudul Portugaliei, intr-o vilă lângă plajă Arrifana, in camere de 2, 3 sau 4 persoane.
Transferurile de la aeroportul din Lisabona in ziua sosirii până la cel târziu ora 19:00, iar plecarea să fie cel mai devreme la ora 14:00. Dacă veniți pe aeroportul din Faro contactați-ne pentru a verifica opțiunile.
Cursurile de surf – 5 cursuri de surf distincte pentru începători și intermediari sunt distribuite pe 5 zile in funcție de condițiile cele mai bune ale oceanului și avem o pauză de o zi intre ele.
Echipamentul – plăci de surf speciale pentru începători (soft top) și leash-uri, costume de neopren scurte sau lungi, incălțăminte de recif și bluze lycra cu protecție UV. Dacă doriți să practicați surf in afara cursurilor, veți putea folosi echipamentul sub unele condiții ce vor fi comunicate la fața locului. Cine dorește placă de fibră (hard top) ne poate contacta înainte și dacă nivelul său îi permite folosirea ei in siguranță va putea participa cu ea la cursuri.
Transportul – avem câte o mașină la fiecare 5 persoane pentru transferuri aeroport și drumurile până la plajele de surf, dar și pentru vizite sau căutări de valuri.
Excursii in locații din Algarve unde se văd cele mai frumoase apusuri, acestea pot fi pe vârful Foia, pe diverse plaje sau in cel mai sud-vestic punct al Europei: Sagres.
Fotografii – la anumite cursuri va fi prezent un fotograf care va imortaliza momentele de neuitat când sunteți pe val. Pozele vă vor fi transferate după încheierea camp-ului.
Ghid – o persoană din staff-ul nostru care vă va da toate informațiile de care aveți nevoie, va coordona activitățile grupului, și chiar va merge cu voi la unele plimbări, persoana care va fi lângă voi la nevoie.

Pachetul de 530 euro NU include:
Zborurile. Vă putem recomanda avioane directe (cost aproximativ de 230 euro), sau avioane cu escală ( cost aproximativ 190 euro).
Mesele. Pentru mâncare puteți veni la mesele organizate de noi la restaurante cu mâncăruri tradiționale, fructe de mare sau pește unde va costa intre 15 si 25 de euro de persoană, sau folosiți bucătăria din surf camp (cea mai economică) – va costa incepând cu 100 de euro/săptămână dacă vă achiziționați mâncarea din piață.

Activitățile opționale:
2.1) Excursii pe Stand Up Paddle in zona Lagos și în peșterile falezei – durata 2-3h, preț 50 euro.
2.2) Yoga, cea mai bună practică pentru surf pe uscat dezvoltând echilibrul și flexibilitatea, cele 2 aptitudini principale. Putem face opțional, înainte sau după cursurile de surf – durata 1h30m aproximativ 10 eur/persoană.
Asigurarea medicală.

Pentru înscrieri vă rugăm să accesați link-ul de mai jos:

Surf Camp Portugalia

Inscrie-te!

* Campuri obligatorii

Parteneri

Esti pregatit de urmatoarea aventura?

Ia-ţi apropiaţii şi veniţi în cele mai cool aventuri, organizate de o echipă dedicată!

Contact    hello@enjoytheride.ro


    +40-748 527 676