Festivalul Soarelui de Ziua Copilului

mai 31, 2023

Location
Casa Enjoy The Ride


De ce soarele este personajul principal al acestui eveniment?

Pentru ca Ralph Waldo Emerson spune:

„Soarele lumineaza doar ochii oamenilor, dar straluceste in ochii si inima copiilor.”

Acest eveniment creat pentru sufletele copiilor va fi o sarbatoare in care vor trai momente si experiente pe care nu le vor uita niciodata. Va ramane in sufletul lor recunoasterea fata de Soare, fata de grija pe care o are pentru toate sufletele de pe pamant si importanta existentei ei.

Va asteptam cu drag sa invatam impreuna Dansul Soarelui, Jocul „Tablourilor”, Jocul „Jos, Jos, Jos”, „Paianjenul si Musculitele” si multe alte aventuri pline de minuni si lumina!

Ca si incheiere a acestei experiente plina de bucurii si soare, ne vom juca cu baloane de sapun cu copii si chiar cu parintii sau adultii care ii insotesc pe copii, dupa care vom servi impreuna un desert delicios si o bautura racoritoare!

 

 

Programul evenimentului:

Aveti posibilitate sa va programati in urmatoarele intervale orare:

10.00-12.00, 13.00-15.00, 16.00-18.00 sau 19.00-21.00, in data de 31 Mai .

Intrarea se face doar pe baza de programare!

Copii sunt acele fiinte pe pamant, care vin sa ne arate o lume noua, sa ne arate frumosul in viata.

Vă așteptăm cu drag în lumea miracolelor, o lume în care totul este posibil, magic… totul este acoperit de razele calde a soarelui…

Taxa de participare:

  • 150 lei, în cazul achitării online în contul bancar al Asociației Căsuța Mango, BCR Arad, RO36RNCB0015173975320001 (pentru copii sub 16 ani) și 50 lei pentru adulți și copii peste 16 ani. La detalii plată vă rugăm să treceți următorul text:  Participare la Festivalul Soarelui.

Programarea dumneavoastra la eveniment va fi valida dupa achitarea taxei.

În partea de „Mesaj” al formularului, vă rugăm să ne scrieți un număr de telefon pentru a vă contacta în vederea programării.

Pentru grupuri de  20 de persoane sau mai mulți vă rugăm să ne contactați telefonic pentru detalii și rezervare la numărul 0745 751 644.