Echipa

Raul Ratiu

Salut, incântat de cunostință, iti voi spune cand ne intalnim, cu zambetul larg si bratele deschise in asteptarea unui val sau a unei crose de teleski, sau al unui telescaun! In intampinarea unor prieteni si a planurilor de distractie, a ideilor traznite si provocarilor ce ne asteapta, totul e o joaca in care evoluezi pe mai multe planuri.

Skillz

Bogdan Belu

E baiatul cu parul balai care zambeste la soare sa se imbuneze vremea. Snowboardingul mi-a placut de mic, dar fiind mai sugubat din fire m-am format ca si instructor snowboard la I.S.I.A. in anul 2008. Ma gasiti pe partie cat e ziulica de lunga, uneori si dupa caderea intunericului atotcuprinzator! Daca nu ma vedeti inseamna ca alunec cu viteze „supersonice” sau stau ascuns cu prietenii si ne hlizim cu totii la soare. Vara sunt cand la munte cu bicicleta cand la ocean alunecand pe valuri si luandu-ma la intrecere cu delfinii. Lucru clar e ca acest baiat cu parul balai nu are astampar.

Skillz

Robert Vlas

For long you’ll love and high you’ll fly and smilies you’ll give and years you’ll cry and all you touch and all you see. Is all your life will ever be.

Skillz

Bogdan Mezin

Salut, mă numesc Mezin Bogdan, un tânăr pasionat de sport și activități in natura. De-a lungul vietii am practicat mai multe sporturi dar intr-un final m-am indragostit pâna peste cap de snowboarding și imi place sa-l pracric alaturi de oameni faini și la fel de pasionati.

Skillz

Gazdik Daniel

Numele meu este Gazdik Daniel, sunt in floarea varstei si sunt pasionat de sporturi si de activitatiile in aer liber. Practic multe sporturi, in special snowboarding si zbor. Am licenta de pilot de planor si pilot de ULM si zbor cu ce am ocazia si cu ce mi se ofera. In mare parte a timpului sunt preocupat cu facultatea, dar cu fiecare moment liber pe care il am, incerc sa ma bucur de natura in cat mai multe moduri posibile alaturi de oameni buni.

Skillz

Hrebei Alex

Numele meu este Alex, iubesc sporturile extreme precum planorismul, parasutismul skiul si multe altele. Vara sunt in aer, iarna pe partie. O mare pasiune a mea este freeride ul care ma poarta pe cele mai frumoase vai si varfuri , el iti ofera multe peisaje care iti “taie respirati” dar si zapada “neatinsa de nimeni”. Freeride-ul iti ofera libertatea de a-ti crea propria linie, si de a te bucura de o doza de adrenalina aparte. Pentru o zi reusita de powder ai nevoie de un prieten bun , multa energie pozitiva ,zapada din belsuc si cel mai important Enjoy the Ride!

Skillz