Termeni si conditii

Termeni si Conditii de Utilizare a site-lui http://www.enjoytheride.ro

Conditii Generale

Proprietarul acestui website este Outdoor Sport SRL, avand sediul social in Arad, Cod Unic de Inregistrare 29296282, reprezentant legal Bogdan Belu, in calitate de Administrator.

In cuprinsul acestui text proprietarul va fi denumit generic Enjoy the Ride.

Accesand si utilizand site-ul https://www.enjoytheride.ro, acceptati, fara limitari sau calificari, aceste conditii si luati la cunostinta ca orice alte acorduri intre
Dumneavoastra si Enjoy the Ride sunt inlocuite prin prevederile prezentelor Termeni si Conditii.

Daca nu sunteti de acord, sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, Termenii si Conditiile acestui site, va rugam sa parasiti acest site chiar acum.
Enjoy the Ride, are dreptul sa adapteze si/sau sa modifice textul acestor Termene si Conditii, fara notificare prealabila, in orice moment, prin actualizarea acestuia.

Enjoy the Ride isi asuma dreptul de a efectua orice fel de modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-lui http://www.enjoytheride.ro ,
fara a fi necesara notificarea prealabila a utilizatorilor.

Sunteti obligat sa respectati oricare si toate astfel de revizuiri si de aceea va trebui sa vizitati periodic aceasta pagina a site-lui nostru, pentru a lua la
cunostinta Termenii si Conditii si Politica de Confidentialitate actualizate.

 1. Termeni si Conditii de Utilizare
  Intregul continut al site-ui http://www.enjoytheride.ro incluzand notiuni de texte, imagini, fisiere audio, fisiere video, elemente de grafica web, design-ul acestuia, scripturi si orice alte date, este proprietatea exclusiva a Enjoy the Ride si este protejat conform legii ” Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul la proprietate intelectuala si industriala”. Folosirea partiala sau totala a acestor elemente, fara acordul scris al Enjoy the Ride se pedepseste conform legilor in vigoare.
  Enjoy the Ride asigura utilizatorului folosirea acestui site, dar nu ii confera dreptul de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a folosi in scopuri comerciale acest site, fara acordul expres si in scris al Enjoy the Ride.
 2. Alte site-uri
  Enjoy th Ride nu poate fi facuta responsabil pentru continutul site-urilor la care se ajunge prin link-uri existente pe http://www.enjoytheride.ro Raspunderea
  pentru aceste site-uri o poarte strict proprietarul acestora.
 3. Notificari electronice
  Prin folosirea site-lui http://www.enjoytheride.ro utilizatorul isi da acordul implicit pentru primirea notificarilor in format electronic de la Enjoy the Ride , incluzand in aceasta categorie comunicari prin email, telefon si/sau anunturi pe site.
  Enjoy the Ride ofera posibilitatea utilizatorilor de a refuza aceste comunicari, respectand libertatea de optiune a acestora.
 4. Declinarea responsabilitatii
  Enjoy the Ride nu raspunde si nici nu va fi facuta responsabila pentru functionarea site-lui.
  Enjoy the Ride nu garanteaza ca site-ul, server-ul pe care este gazduit, sau email-urile trimise de catre Enjoy the Ride sunt fara virusi sau alte componente
  informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste site-ul pe raspundere personala, Enjoy the Ride fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea site-lui sau ca urmare a folosirii informatiilor de pe site.
 5. Protectia si securitatea datelor personale
  In ce priveste confidentialitatea datelor si informatiilor culese de Enjoy the Ride, va rugam sa vizitati sectiunea Politica de Confidentialitate.
 6. Drept aplicabil. Litigii
  Termenii si conditiile de utilizare a acestui site se supun in totalitate legislatiei romane. In caz de litigiu prima cale aplicabila este cea amiabila, in termen de 45 de zile de la primirea reclamatiei in scris, prin email sau cale postala. in cazul in care in acest termen nu se poate ajunge la o intelegere, va fi considerata competenta Instantelor Judecatoresti Arad.

Politica de Confidentialitate

Enjoy the Ride este constient de importanta protejarii informatiilor colectate despre utilizatorii site-lui. Acest document reglementeaza modul in care Enjoy the Ride utilizeaza aceste informatii.

Prin utilizarea site-lui http://www.enjoytheride.ro  sunteti in totalitate de acord cu politica de confidentialitate a datelor, prezentate in cele ce urmeaza.

Definitii

 1. Date cu caracter personal
  Orice informatie referitoare la  o persoana fizica identificata sau identificabila;
 2. Prelucrarea datelor cu caracter personal
  Orice operatiunie sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;
 3. Stocarea
  Pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;
 4. Sistem de evidenta a datelor cu caracter personal
  Orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila potrivit unor criterii determinate, indiferent daca aceasta structura este organizata
  in mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata dupa criterii functionale ori geografice;
 5. Operator
  Orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;
  6.Tert
  Orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, alte decat persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita sau persoanele care sub, autoritatea directa a operatorului sau a persoanei imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date;
 6. Destinatar
  Orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, caruia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert, autoritatile publice carora li se comunica date in cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatar;
 7. Date anonime
  Date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila;
 8. Date statistice
  Date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane
  si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau informare, promovare.

Colectarea datelor cu caracter personal

Aveti posibilitatea de a utiliza site-ul fara a ne furniza date cu caracter personal.
Daca doriti sa efectuati o inscriere/inregistrare va trebui sa ne furnizati aceste date.
Aceste informatii sunt colectate numai atucni cand acceptati voluntar si in cunostinta de cauza trimiterea lor catre noi.
In paginile unde gasiti formularele de inscriere/inregistrare gasiti un link care va directioneaza catre aceast document pentru a-l consulta ori de cate ori considerati necesar.

In afara de datele cu caracter personal site-ul nostru colecteaza in mod automat o serie de informatii anonime care ne ajuta sa analizam functionalitatea site-lui si cum putem sa ne imbunatatim serviciile.

Atunci cand vizitati site-ul este posibil ca aceste date despre dumneavoastra, sa fie colectate si de terti, precum sistemele de contorizare a traficului.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal colectate sunt folosite in scopul inscrierii dumneavoastra/copilului dumneavoastra la activitatile/evenimentele organizate de Enjoy the Ride. De asemenea, vor fi folosite pentru a va putea oferi informatii permanente despre noi activitati/evenimente organizate de Enjoy the Ride, precum si alte informatii de specialitate din domeniu.

Enjoy the Ride nu incurajeaza spam-ul, nu furnizeaza datele dumneavoastra personale sau adresa de email catre terte persoane fara acordul dumneavoastra, nu vinde si nu ofera catre terti adresele de email obtinute prin intermediul site-ui.

Securitatea datelor cu caracter personal colectate

Personalul Enjoy the Ride este obligat sa respecte confidentialitatea oricaror date cu caracter personal aflate in posesia noastra. Din pcatae nici o transmitere de date nu este garantata ca fiind in totalitate sigura. Enjoy the Ride va lua orice masura rezonabila pentru protectia datelor cu caracter personal pe care dumneavoastra sunteti de acord sa ni le furnizati.

Accesul la date cu caracter personal

Enjoy the Ride va lua masuri rezonabile pentru protectia oricarei informatii despre dumneavoastra si sa mentina aceste informatii corecte si la zi.
Oricand veti descoperi informatii incorecte despre dumneavoastra ne puteti contacta pentru a le corecta.
Prin utilizarea site-lui http://www.enjoytheride.ro utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile de Utilizare si politica de Confidentialitate de mai sus si orice disputa ar putea sa apara intre utilizator si Enjoy the Ride sau partenerii sai, Enjoy the Ride va garanteaza ca face eforturi permanetnte pentru a pastra acuratetea informatiilor prezentate pe site.  Va stam oricand la dispozitie pentru eventuale intrebari sau sugestii la adresa de email hello@enjoytheride.ro

Reguli generale activități

Activitatile in aer liber sunt dependente de conditiile meteo. Vremea nefavorabila sau temperaturile extreme pot duce la schimbarea programului cu activitati de agrement sportiv si divertisment.

1. Bagajul

Nu sunt permise in bagaj obiecte sau substante care pot rani (chiar daca acestea au alta destinatie). Nu sunt permise in bagaj laptop-uri, aparatura electronica scumpa, bijuterii sau ate obiecte de valoare.Personalul Enjoy the Ride nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderea sau instrainarea obiectelor de uz personal ale participantilor.

2. Medicamente

Clubul are o trusa de prim ajutor care acopera situatiile ce pot aparea si pot fi gestionate de echipa de instructori. Daca sunt situatii mai grave se apeleaza la un medic. In situatia in care copilul dumneavoastra este sub tratament pe perioada programului, medicamentele se predau organizatorilor, iar tratamentul va fi administrat conform prescriptiei medicului.

3. Taxa de participare

Achitarea taxei de participare se face integral cel mai tarziu cu 1 saptamana inainte de perioada pentru care ati facut inscrierea. In cazul in care nu achitati taxa in termenul stabilit, copilul dumneavoastra pierde rezervarea confirmata iar avansul nu se restituie. In situatia in care nu mai doriti sau nu mai puteti participa la activitati, trebuie sa anuntati acest lucru cu 2 saptamani inainte de perioada in care veti lipsi. In caz contrar nu va putem restitui sumele de bani achitate.

4. Excluderea din program

In cazul in care, dupa inceperea programului, copilul dumneavoastra, nu respecta regulile de conduita, fura, absenteaza sau refuza sa participe la activitati fara un motiv intemeiat, manifesta acte de violenta (verbala sau fizica), organizatorii sunt indreptatiti sa solicite retragerea copilului din program in cel mai scurt timp, fara restituirea sumelor achitate. Echipa Enjoy the Ride va asigura ca vor face toate eforturile ca toti copii sa beneficieze de un regim uniform si echidistant.

5. Daune

In cazul in care copilul dumneavoastra constient, din neatentie sau din rea vointa produce daune in interiorul locatiilor, echipamentelor sau tertelor persoane, parintii sau tutorele legal va fi obligat sa suporte cheltuielile aferente.

6. Accidente si masuri de prevenire

Parintii/tutorele inteleg ca se pot produce accidente specifice activitatilor in aer liber (entorse, luxatii, fracturi, zgarieturi, julituri si/sau altele) si prin completarea si semnarea formularului de inscriere, organizatorii sunt absolviti de orice vina sau responsabilitate in conditiile nerespectarii regulilor si al instructajului de catre participanti. Va asiguram ca am luat toate masurile necesare de prevenire al accidentelor.

Va dorim navigare placuta pe http://www.enjoytheride.ro