Enjoy Surf Camp Kids Portugalia 2024

august 26, 2024 - septembrie 2, 2024


O vacanță de vară a copiilor dornici de adrenalină și de experiențe faine cu vârsta cuprinsă între 12 și 18 ani!

În mijlocul activităților va fi surful. Nu poate nimeni să îți explice ce e surful – e ca și cum am încerca să explicăm ce gust are sarea, cuiva care nu a gustat-o niciodată. Așadar, pentru a afla ce este, de fapt, surful, trebuie să urci pe placă.

Din 2008 facem anual cel puțin o vizită în Portugalia, unde am găsit cele mai bune zone de surf, perfecte atât pentru începători, cât și pentru intermediari sau avansați.

Cu atât de multe plaje fantastice, fiecare unică în felul ei, Portugalia este un adevărat răsfăț. Țara face parte și din cele cele mai bune zone considerate ca fiind propice pentru surfing. Enjoy Surf Camp a fost conceput ca o vacanță cu o componentă importantă de fun și socializare, cu copii care au priorități similare în ce privește sportul și distracția, dar și o înclinație către nutriția sănătoasă și tehnicile de relaxare.

„Capul răutăților” este Bogdan Belu, pe care iarna îl găsim pe pârtie, iar vara ori pe munți cu bicicleta, ori pe placa de surf, în ocean. Din pasiunea pentru acest sport și cu darul și răbdarea de a împărtăși cu alții momente super faine, în 2013 a organizat prima tabără de surf pentru românii care și-au dorit să iasă din zona de confort.

„Portugalia e a doua mea casă, mă simt deja ca un localnic, după atâția ani. Vorbesc portugheza la fel de bine ca româna, cunosc cele mai de poveste plaje, dar și locuri sălbatice, departe de ochii turiștilor, locuri care oferă niște apusuri minunate. Sunt ghid internațional de turism, iar răbdarea, experiența și zâmbetul pe care îl port întotdeauna pe față mă ajută să găsesc cele mai bune soluții indiferent de situația în care ne aflăm”, spune Bogdan.

Surf campul din Portugalia vine cu o singură promisiune: la final, totul va fi mult peste așteptări!

Vom vizita restaurante în care de regulă vezi doar localnici și locuri la care turiștii de masă nu au acces. Școala de surf cu care colaborăm este una dintre cele mai vechi și profesioniste din zonă, plajele au un nisip fin – Golden Sand, iar apa nu intră în contact cu surse de poluare cum ar fi bărcile. În apropierea spațiilor de cazare avem trei plaje diferite, fiecare cu surprizele ei. Așa că vom fi aproape de distrație tot timpul!

Prețul pachetului este 1.400 Euro.

Pachetul pe care vi-l punem la dispoziție include:

– Transfer de la aeroport și transport intern;

– 7 nopți de cazare  + 3 mese gustoase și sănătoase pe zi;

– 5 zile de surf cu câte două sesiuni pe zi;

– 1 zi de activități extra la alegere;

– 2 sesiuni de yoga;

– Un suvenir surpriză marca Enjoy the Ride;

– Vibe-uri faine pe toată durata vacanței!

Opțional, un tur cu bicicletele pe coasta oceanului.

Desigur, vom avea și ghid profesionist, iar pachetul va include, plimbări la apus cu cacao cu lapte!

Te așteptăm alături de noi pe coasta de vest a Portugaliei, în Cascais, unde ne vom putea bucura nu doar de peisaje și experiențe extraordinare, ci și de un sport care este destinat tuturor – surful!

Cascais fiind o stațiune de coastă cunoscută pentru plajele sale frumoase, arhitectură pitorească și atmosferă relaxantă, anterior fiind un loc de vacanță al familiei regale portugheze.

Înscrierile se fac până în data de 31 Mai 2024, în limita locurilor disponibile și se achită un avans de 50% din prețul pachetului.

Perioada taberei este următoarea: 26 August -2 Septembrie.