Enjoy Surf Camp Portugalia 2024

septembrie 7, 2024 - septembrie 14, 2024


O vacanță de vară a oamenilor pasionați de adrenalină și de experiențe faine!

În mijlocul activităților va fi surful. Nu poate nimeni să îți explice ce e surful – e ca și cum am încerca să explicăm ce gust are sarea, cuiva care nu a gustat-o niciodată. Așadar, pentru a afla ce este, de fapt, surful, trebuie să urci pe placă.

Din 2008 facem anual cel puțin o vizită în Algarve, Portugalia, unde am găsit cele mai bune zone de surf, perfecte atât pentru începători, cât și pentru intermediari sau avansați. În contrast cu stâncile și golfurile din celelalte zone ale țărmului, coasta de sud-vest a Portugaliei – unde se află și locul în care vom merge împreună – oferă condițiile ideale pentru o vacanță de vis.

Cu atât de multe plaje fantastice, fiecare unică în felul ei, Portugalia este un adevărat răsfăț. Țara face parte și din cele cele mai bune zone considerate ca fiind propice pentru surfing. Enjoy Surf Camp a fost conceput ca o vacanță cu o componentă importantă de fun și socializare, cu persoane care au priorități similare în ce privește sportul și distracția, dar și o înclinație către nutriția sănătoasă și tehnicile de relaxare.

„Capul răutăților” este Bogdan Belu, pe care iarna îl găsim pe pârtie, iar vara ori pe munți cu bicicleta, ori pe placa de surf, în ocean. Din pasiunea pentru acest sport și cu darul și răbdarea de a împărtăși cu alții momente super faine, în 2013 a organizat prima tabără de surf pentru românii care și-au dorit să iasă din zona de confort.

„Portugalia e a doua mea casă, mă simt deja ca un localnic, după atâția ani. Vorbesc portugheza la fel de bine ca româna, cunosc cele mai de poveste plaje, dar și locuri sălbatice, departe de ochii turiștilor, locuri care oferă niște apusuri minunate. Sunt ghid internațional de turism, iar răbdarea, experiența și zâmbetul pe care îl port întotdeauna pe față mă ajută să găsesc cele mai bune soluții indiferent de situația în care ne aflăm”, spune Bogdan.

Surf campul din Portugalia vine cu o singură promisiune: la final, totul va fi mult peste așteptări!

Vom vizita restaurante în care de regulă vezi doar localnici și locuri la care turiștii de masă nu au acces. Școala de surf cu care colaborăm este una dintre cele mai vechi și profesioniste din zonă, plajele au un nisip fin – Golden Sand, iar apa nu intră în contact cu surse de poluare cum ar fi bărcile. În apropierea spațiilor de cazare avem trei plaje diferite, fiecare cu surprizele ei – Arrifana, Monte Clerigo și Amoreira. Așa că vom fi aproape de distrație tot timpul!

Prețul pachetului este 970 Euro, iar pentru rezervare se achită un avans de 50% din prețul pachetului.

Pachetul pe care vi-l punem la dispoziție include:

– Transfer de la aeroport;

– 7 nopți de cazare în camere de 2 persoane;

– 5 zile de surf cu câte două sesiuni pe zi;

– Mașini închiriate pe toată durata vacanței;

– 2 sesiuni de yoga;

– Un suvenir surpriză marca Enjoy the Ride;

– Vibe-uri faine pe toată durata vacanței!

Opțional, pachetul aduce o excursie de Stand Up Paddle, un tur cu bicicletele pe coasta oceanului și sesiuni de masaj.

Desigur, vom avea și ghid profesionist, iar pachetul va include, la apus, bere sau cacao cu lapte – în funcție de preferințe și… vârstă!

*Pachetul oferit de Enjoy The Ride nu include mesele zilnice, biletul de avion, combustibilul și taxele de drum din Portugalia.

Te așteptăm alături de noi pe coasta de sud-vest a Portugaliei, în Parcul Natural Costa Vicentina, unde ne vom putea bucura nu doar de peisaje și experiențe extraordinare, ci și de un sport care este destinat tuturor – surful!

Această tabără de surf este organizat pentru un rup restrâns, în total 10 participanți.

Înscrierile se fac până în data de 15 August 2024, în limita locurilor disponibile și se achită un avans de 50% din prețul pachetului.

Locația este regiunea Algarve aflată în sud-vestul Portugaliei.

Perioada taberelor este următoarea: 7-14 Septembrie.