Neverland… Aventurile lui Peter Pan, la Insula Mureș

aprilie 15, 2024 - aprilie 21, 2024


Timp de două săptămâni, Insula Mureș se va transforma în Neverland, în cadrul unui parc tematic inspirat de povestea lui Peter Pan, ecranizată în 2003 de regizorul P.J. Hogan.

O poveste minunat de frumoasă, despre magia copilăriei adevărate… Neverland, locul în care rămâi mereu copil.

Între 15 și 21 aprilie, zi de zi, între orele 13 și 18, vom avea un decor de poveste și activități în natură pentru cei mici la Casa Enjoy the Ride.

Împărțiți în două echipe, una condusă de Peter Pan și cealaltă de Căpitanul Hook, copiii vor juca EggHunting, curse de obstacole și o multitudine de alte jocuri ale copilăriei! Timp de două ore copii vor trăi cele mai frumoase momente în Pădurea Fermecată, în Căsuța Piraților și evident în lăcașul celui mai bun prieten a lui Peter Pan, Clopoțica.

Evadează cu noi într-o lume îndepărtată, o lume de poveste, a copiilor, a aventurii și a imaginației: Neverland! Căpitanul Hook, Peter Pan, Clopoțica – o mare admiratoare a lui Peter Pan, care va încerca întotdeauna să-l ajute – sunt doar câteva dintre personajele cu care ne vom întâlni și alături de care vom pleca în aventură într-un tărâm fermecat!

Accesul se va face în grupuri și doar pe bază de programare.

Prețul unui bilet de intrare este de 150 lei pentru un copil și 50 lei pentru adulți.

În prețul mai sus menționat, copii vor primi o băutură gustoasă, dar și o gustare delicioasă!

Promitem că nu veți uita niciodată aventura pe care o veți trăi cu noi în Neverland!!!

 

Să înceapă aventuraaaaaa!!!!

 

Pentru înscriere, vă rugăm să completați formularul de mai jos, iar la rubrica „mesaj” vă rugăm să adăugați un numar de telefon pentru a vă contacta pentru programare!

De asemenea pentru detalii suplimentare și înscrieri pentru grupuri, ne puteți contacta și telefonic pe următorul număr: 0745 751 644, Ines Edith Belu.