Neverland… Aventurile lui Peter Pan, la Insula Mureș

aprilie 1, 2023 - aprilie 9, 2023


Timp de două săptămâni, Insula Mureș se va transforma în Neverland, în cadrul unui parc tematic inspirat de povestea lui Peter Pan, ecranizată în 2003 de regizorul P.J. Hogan.

Natura

Între 1 și 9 aprilie, zi de zi, între orele 12 și 18, vom avea un decor de poveste și activități în natură pentru cei mici la Casa Enjoy the Ride.

Împărțiți în două echipe, una condusă de Peter Pan și cealaltă de Căpitanul Hook, copiii vor juca EggHunting, Tuberman, curse de obstacole și o multitudine de alte jocuri ale copilăriei!

magic

Evadează cu noi într-o lume îndepărtată, o lume de poveste, a copiilor, a aventurii și a imaginației: Neverland! Căpitanul Hook, Peter Pan, Clopoțica – o mare admiratoare a lui Peter Pan, care va încerca întotdeauna să-l ajute – sunt doar câteva dintre personajele cu care ne vom întâlni și alături de care vom pleca în aventură într-un tărâm fermecat!

Tinkerbell

Accesul se va face în grupuri și doar pe bază de programare, iar activitatea pentru fiecare grup va dura două ore.

Prețul unui bilet de intrare este de 150 lei pentru un copil, în cazul în care se achită în avans prin virament bancar, sau 160 lei în cazul în care se achită la intrare.

Dat fiind faptul ca adulții care doresc să insoțească copii nu participă la activități, sunt doar privitori, intrarea este de 50 lei/adult în cazul plății în avans prin virament bancar, respectiv 80 lei la intrare.

În prețul mai sus menționat, copii vor primi o băutură gustoasă și sănatoasă – fresh de portocale sau fresh de mere, dar și o gustare delicioasă!

Promitem că nu veți uita niciodată aventura pe care o veți trăi cu noi în Neverland!!!

 

Magic nature

Captain Hook

Peter Pan

Să înceapă aventuraaaaaa!!!!

Enjoy the Ride

Pentru înscriere, vă rugăm să completați formularul de mai jos, iar la rubrica „mesaj” vă rugăm să adăugați un numar de telefon pentru a vă contacta pentru programare!