O zi cu soare la Casa Enjoy the Ride la Insula Mureș

mai 1, 2024 - iulie 31, 2024

Location
Casa Enjoy The Ride


Program dedicat grădinițelor și școlilor primare!!!

Vă invităm să vă alăturați unei aventuri de neuitat la Casa Enjoy the Ride! În cadrul excursiei de o zi, copiii se vor bucura de o serie de activități captivante și educative.

Vom începe ziua cu un treasure hunt palpitant pe Insula Mureș, unde micii exploratori vor căuta comori și vor descoperi secrete ascunse.

Urmează apoi jocurile copilăriei, unde creativitatea și spiritul de echipă vor fi puse la încercare. Vom savura clipe în care ne vom distra cu diferite jocuri distractive cu mingea, care vor stimula abilitățile sportive și coordonarea motrică a copiilor. De la fotbal la volei sau baschet, vom avea o varietate de activități pentru a-i menține pe cei mici activi și și implicați.

Aventura continuă în Magic Meadow, unde micuții vor explora natura și vor descoperi frumusețea și minunile peisajului. Vor avea ocazia să se împrietenească cu Țicala și Cerasela, căprițele pitici adirabile, și să se bucure de momente magice alături de ele.

Și pentru a răcori spiritul aventurier, ne vom bucura de o sesiune de bălăceală în piscină, dacă timpul ne va permite.

Pentru o experiență autentică în natură, nu putea să lipsească focul de tabără, unde copii vor avea ocazia să se relaxeze, să se bucure de povestiri și cântece, și să prăjească delicioase bezele deasupra flăcărilor.

Prețul pachetului este de 260 lei / copil și include prânzul gustos la terasa Restaurantului Noa, pe malul Mureșului, precum și gustările sănătoase, pentru a asigura energia necesară pe tot parcursul zilei.

Intervalul orar a activităților, va fi stabilit în funcție de cerințele dumneavoastră.

Cu atât de multe activități pline de aventură și distracție, suntem siguri că excursia la Casa Enjoy the Ride va fi o experiență memorabilă pentru toți participanții!

Pentru informații suplimentare și rezervări, nu ezitați să ne contactați pe următorul număr de telefon 0745 751 644, Ines Edith Belu.