Santa Claus Village Enjoy The Ride 2023

decembrie 6, 2023 - decembrie 23, 2023

Location
Casa Enjoy The Ride


Ei bine, chiar dacă știm cu toții unde locuiește Moș Crăciun, anul acesta revine la noi cu drag, în Arad, mai exact la Insula Mureș, și mai exact… la Casa Enjoy The Ride!!!

Evident că nu va veni singur, vine cu toată echipa lui, de la mic la mare, începănd cu elfii și cu spiridușii… vine și Doamna Turtă Dulce și chiar și Zâna Zăpezii!

Și-a anunțat prezența chiar și Grinch, dar cunoscându-l, nu știm exact când și cum va apărea… suspans sau surpriză?

Să vedem exact cum ne vom distra la Santa Village Enjoy The Ride:

Sigur că da, ne vom întâlni cu Moș Crăciun, vom povesti cu el la căldura sobei, în timp ce savurăm o ciocolată caldă plină, plină de bezele…

… vom picta globuri la Atelierul Zânei Zăpezii, decorăm și gustăm turtă dulce cu Doamna Crăciuniță, explorăm magia parcului cu spiridușii, vizităm Oficiul Poștal a lui Moș Crăciun și trimitem un gând bun, o carte poștală celui mai drag prieten al nostru, colindăm la brad și ne jucăm cu Elfii și Spiridușii veseli!!!

Vă așteptăm cu drag în lumea miracolelor, o lume în care totul este posibil, magic… totul este acoperit de mireasmă de scorțișoare și portocale!

Participarea Ta și a Familiei tale la acest eveniment, va ajuta financiar și sufletește alți copii, puțin mai săraci ca tine, să trăiască această minune, numită Crăciun.

Taxa de participare este de 150 lei și  se va achita în contul bancar al Asociației Căsuța Mango, BCR Arad, RO36 RNCB 0015 1739 7532 0001.

Această taxă include 2 ore de activități specifice Crăciunului, o porție de mâncare gustoasă și o băutură caldă la alegere.

La detalii plată vă rugăm să treceți următorul text: Donatie Căsuța Mango / Participare program Santa Village.

Taxa de participare pentru adulți însoțitori este de 50 lei.

În partea de „Mesaj” al formularului, vă rugăm să ne scrieți un număr de telefon pentru a vă contacta în vederea programării.

Pentru grupuri de  15 persoane sau mai mulți vă rugăm să ne contactați telefonic pentru detalii și rezervare la numărul 0745 751 644.