Santa Claus Village Enjoy The Ride 2022

decembrie 1, 2022 - decembrie 23, 2022

Location
Casa Enjoy The Ride


Ei bine, chiar dacă știm cu toții unde locuiește Moș Crăciun, anul acesta vine la noi cu drag, în Arad, mai exact la Insula Mureș, și mai exact… la Casa Enjoy The Ride!!!

Evident că nu va veni singur, vine cu toată echipa lui, de la mic la mare, începănd cu elfii și cu spiridușii… vine și Doamna Turtă Dulce și chiar și Zâna Zăpezii!

Și-a anunțat prezența chiar și Grinch, dar cunoscându-l, nu știm exact când și cum va apărea… suspans sau surpriză?

Să vedem exact cum ne vom distra la Santa Village Enjoy The Ride:

Sigur că da, ne vom întâlni cu Moș Crăciun, vom povesti cu el la căldura sobei, în timp ce savurăm o ciocolată caldă plină, plină de bezele…

… vom picta globuri la Atelierul Zânei Zăpezii, decorăm și gustăm turtă dulce cu Doamna Crăciuniță, explorăm magia parcului cu Olaf, vizităm Oficiul Poștal a lui Moș Crăciun și trimitem un gând bun, o carte poștală celui mai drag prieten al nostru, colindăm la brad și ne jucăm cu Elfii și Spiridușii veseli!!!

Vă așteptăm cu drag în lumea miracolelor, o lume în care totul este posibil, magic… totul este acoperit de mireasmă de scorțișoare și portocale!

Participarea Ta și a Familiei tale la acest eveniment, va ajuta la realizarea unui centru de babysitting pentru copii al căror părinți lucrează mult și nu au posibilități financiare stabile pentru a oferi copilașilor o viață liniștită și stabilă.

Taxa de participare:

  • 100 lei, în cazul achitării online în contul bancar al Asociației Căsuța Mango, BCR Arad, RO36 RNCB 0015 1739 7532 0001 (pentru copii sub 16 ani) și 50 lei pentru adulți și copii peste 16 ani. La detalii plată vă rugăm să treceți următorul text: Donatie Căsuța Mango / Participare program Santa Village.
  • 130 lei, în cazul achitării biletului la intrarea la Santa Village (pentru copii sub 16 ani) și 65 lei pentru adulți și copii peste 16 ani.

În partea de „Mesaj” al formularului, vă rugăm să ne scrieți un număr de telefon pentru a vă contacta în vederea programării.

Pentru grupuri de  20 de persoane sau mai mulți vă rugăm să ne contactați telefonic pentru detalii și rezervare la numărul 0745 751 644.

În zilele 5 și 24  Decembrie, parcul este închis.