Tabāra de Aventurā pe Tārâmul Lupilor

august 1, 2024 - august 4, 2024


Aventură în Tărâmul Lupilor
1 – 4 August 2024

Ne așteaptă câteva zile frumoase pline de activitate, aventură, prietenie, surprize, drumeții, multe zâmbete și voie bună!
Tabăra se adresează tuturor copiilor activi și plini de energie, care îndrăgesc sportul, natura, muntele și care doresc mișcare și adrenalină în vacanța de vară, alături de alți copii cu aceleași pasiuni.
Vom participa la drumeții, vom învăța orientare în teren, noțiuni elementare de supraviețuire in mediu natural ostil sau vreme rea.
Pescuim, ne bălăcim și vom participa la activități sportive și recreativ-educative sub îndrumarea instructorilor cu experiență.
Ne adresam copiilor cu varste cuprinse intre 6-16 ani.

In această tabără vom fi cu adevărat în mijlocul naturii: vom dormi in corturi, ne vom plimba în pârâu și vom fi înconjurați de munți.

Copiii sunt oameni de știință înnăscuți și adoră să exploreze priveliști, sunete, mirosuri și texturi. Mediul natural le oferă posibilități imense de descoperire, de a-și fructifica potențialul creativ și abilitatea de a rezolva probleme. Mințile lor devin curioase, fiind provocați să se întrebe, să emită ipoteze și să observe schimbările naturale. Fie că estimează distanța dintre două pietre sau se întreabă ce fac insectele iarna, copiii sunt stimulați să gândească tot timpul.

Aceste experiențe oferă o oportunitate de învățare autentică. Pe măsură ce ei își asumă riscuri și trec prin ciclul încercare-eroare, își dezvoltă reziliența și încrederea în forțele proprii. În natură, copiii se pot juca cu noroi, pot observa râmele, pot privi norii sau sări în bălți, pot asculta păsările sau mirosi iarba proaspăt tăiată, pot construi folosind bețe sau aduna semințe.

Încă de la plecarea din Arad suntem entuziasmați pentru că știm ce o să urmeze 4 zile absolut diferite de toate celelalte. Zile petrecute în mijlocul naturii, în inima pădurii, zile petrecute la cort în care fiecare are rolul său, fiind cu toții în același timp o echipă. Aici nu avem grijă doar de lucrurile personale, avem grijă atât de noi înșine, cât și de ceilalți.

Prețul pachetului este 1.350 lei. Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile. Avansul pentru rezervarea locului este 50% din prețul pachetului.

Conținutul pachetului:

  • Transport de la Arad la Iacobini și retur
  • 3 mese sănătoase și diversificate pe zi
  • Gustări dulci, fructe, apă și limonadă
  • Activități atât distractive cât și educative sub îndrumarea personalului Enjoy the Ride